Megérkezett Krétára a válogatott
08
Aug
2019
Megérkezett Krétára a válogatott
2019. augusztus 8.  |  13:45
Tegnap este megérkezett Heraklionba a magyar férfi kosárlabda-válogatott, ahol pénteken és szombaton a vb-re készülő görögökkel és az irániakkal játszik felkészülési mérkőzéseket.
 
Utóbbiak már túl vannak egy sikeres portugál és orosz tornán (mindkettőt megnyerték), míg a helyiek, akik hétfő óta készülnek Krétán, eddig még nem játszottak edzőmeccset. Ma este viszont zárt kapuk mögött összecsap egymással Görögország és Irán.
 
Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány délelőtt edzést vezényelt csapatának a mérkőzés helyszínén, az 5222 fő befogadására képes Heraklion Arenában. Váradi Benedek gyomorbántalmak miatt kihagyta a gyakorlást. Pedig éppen ő az egyik – és Perl Zoltán a másik – olyan játékosunk, akinek vannak már élményei erről a csarnokról, 2014-ben ugyanis a magyar U20-as válogatott tagjaként pályára lépett az A-divíziós Európa-bajnokságon.
 
A mieink pénteken helyi idő szerint 21 órától (magyar idő szerint 20) Antetokunmpóék ellen kezdenek, másnap ugyanebben az időpontban mérkőzünk meg az ázsiaiakkal - írta a BB1.hu.
 
A magyar válogatott görögországi kerete: Pongó Marcell, Darrin Govens, Váradi Benedek, Perl Zoltán, Benke Szilárd, Ferencz Csaba, Juhos Levente, Filipovity Márkó, Eilingsfeld János, Golomán György, Horti Bálint, Keller Ákos.
 
 
Fotó - bball1.hu

Vármegyei szövetségek