24
Jun
2019
"Viharos", majd verőfényes streetball Oroszlányban
2019. június 24.  |  11:15
Meteorológiai szempontból két ellentétes "félidőre" volt osztható a szombati oroszlányi streetball: felhős időben kezdődött, egy közel fél órás zápor "frissítette" a résztvevőket, majd szinte varázsütésre kisütött a nap, s a rendezvény második fele már remek időben zajlott.
 
Népes mezőny gyűlt össze Oroszlányban, összesen több mint 60 csapat, közel 200 játékos lépett pályára. Kifejezetten népszerű volt a vegyes és a senior kategória. A zápor nem okozott fennakadást a programban, azalatt is játszottak, csupán a műanyag pályára kiírt meccseket "vitték be" a szervezők a csúszásveszély miatt a régi csarnokba.
 
A centerpályán a VIP-meccsek és zenés, táncos programok váltogatták egymást, pikáns VIP-mérkőzés volt a helyi focisták összecsapása az amerikai focistákkal.
 
Az ügyességi versenyek színvonalas döntői már remek időben zajlottak a centerpályán, a programot pedig a Face Team látványos, akrobatikus bemutatója zárta.
 
A szervezők a különböző kategóriák első három helyezettjeinek ajándékcsomagokkal kedveskedtek, s a csapatokról fotókat készítettek a Szent Borbála téri színpadon.
 
Most közel egyhónapos szünet következik a Streetball Challenge sorozatban, a következő rendezvényre július 20-án kerül sor a Balaton partján, Zánkán.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek