Streetball: oroszlányi összejövetel
18
Jun
2019
Streetball: oroszlányi összejövetel
2019. június 18.  |  14:45
Szombaton Oroszlány lesz a házigazdája a Streetball Challenge sorozat következő rendezvényének.
 
A városban eddig is hatalmas volt a kosárláz - amely a korábbi szabadtéri kosaras fesztiválokon is megmutatkozott -, de most ez még magasabbra szökött. A helyi férfi együttes a közelmúltban, mint ismeretes, három évtized után kiharcolta, hogy az élvonalban, az NB I A-csoportjában szerepeljen.
 
A szervezők remélik, ennek jótékony hatása majd a szombati streetballon is érezteti hatását, még akkor is, ha a feljutást kiharcoló gárda játékosainak a többsége jól megérdemelt pihenőjét tölti. Az oroszlányi utánpótlás jóvoltából várhatóan idén is minden korosztályban szép számú csapat lép majd pályára a Szent Borbála téren, valamint fölötte, az uszoda előtti területen felépítendő pályákon. Az ügyességi versenyek selejtezőit a hagyományoknak megfelelően a régi csarnokban rendezik, hogy az onnan a fináléba kerülő legjobbak majd a centerpályán, nagy közönség előtt versengjenek a győzelemért.
 
A centerpályán lesznek a tervek szerint a VIP-mérkőzések, amelyeken a tűzoltók, régi labdarúgók, az önkormányzat és az OSE klubvezetéséből verbuvált 1-1 csapat lép majd páyára. Az ő küzdelmeik mellett zumba, egy helyi tánccsoport, valamint küzdősport egyesületek bemutatói színesítik a programot.
 
Nevezni csütörtök éjfélig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary

Vármegyei szövetségek