2018/2019 - Soproni Sportcentrum - Debreceni KA 69-77
12
May
2019
2018/2019 - Soproni Sportcentrum - Debreceni KA 69-77
2019. május 12.  |  13:00
A debreceni csapat "kapta el jobban a rajtot" egy 6-0-s rohanásnak köszönhetően. A Szolnok időkéréssel próbálta rendezni sorait, több-kevesebb sikerrel. A második negyedben közelebb zárkózott a szolnoki csapat, egy debreceni sportszerűtlen és egy azt követő technikai hiba következtében a vezetést is átvette, ám a Debrecen összekapta magát, így 5 pontos előnyt élvezhetett a félidőben.
 
A fordulást követően egy darabig fej-fej mellett haladt a két fél, ám a Debrecennek sikerült lassan előnyt kialakítania, amelyet a mérkőzés végéig sikerült megtartania. Rendkívül hangulatos és fordulatos mérkőzés volt.
 
Gaál Róbert (Szolnoki Sportcentrum): Hektikus volt a csapat teljesítménye a tornán és a mai mérkőzésen is. Gratulálok a Debrecennek és a saját csapatomnak is! Büszke vagyok az egész éves teljesítményükre. Köszönjük szépen a Sopronnak a rendezést! Jó gazdái voltak a döntőnek.
 
Erdei Ádám (Debreceni KA): Gratulálok az egész csapatnak! Az egész tornán végig megfelelő alázattal játszottak, méltóképpen képviselték az akadémiánkat. Köszönjük a hazaiaknak a rendezést, nem csak a játék, de a szervezés is magas színvonalú volt!

Vármegyei szövetségek