2018/2019 - Budapesti Honvéd SE - Nyíregyháza Blue Sharks 88-96
28
Apr
2019
2018/2019 - Budapesti Honvéd SE - Nyíregyháza Blue Sharks 88-96
2019. április 28.  |  13:00
Az utolsó nap első mérkőzésén a hetedik hely volt a tét. A Nyíregyháza tudott több energiát mozgósítani az első negyedben. A Honvéd nem találta a ritmust és a dobóformát. Fazekas Csaba 26 pontjával a félidőben már 23 pont volt a nyíregyházi legénység előnye.

A második félidő elején a Honvéd elkapta a fonalat, 10 pontra csökkentette hátrányát, ám a 10-13 pontos különbség állandósult a mérkőzés utolsó negyedében. A végeredmény 88-96 lett, ami azt jelenti, hogy a Nyíregyháza zárt a torna hetedik helyén, míg a Honvéd a nyolcadik lett.

Puskás Artúr (Budapesti Honvéd SE): Mentálisan elfogytunk a torna végére. Az erőnlétünk kifogástalan, amit ismét bizonyítottunk, amikor 26 pontos hátrányból csináltunk mérkőzést. Mind a négy vereségünk hasonló forgatókönyv szerint alakult. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk együtt, remélem, képesek leszünk hasznosítani. Gratulálok a Nyíregyházának a győzelemhez, és szeretném megköszönni a szolnoki szervezőknek a kifogástalan és segítőkész munkájukat!

Sitku Ernő (Nyíregyháza Blue Sharks): Elsőként szeretnék gratulálni és köszönetet mondani Szolnok városának az U20-as döntő megszervezéséhez! Úgy gondolom, hogy mindenkinek megtiszteltetés volt ilyen körülmények között játszani! A mai mérkőzésen, azt hiszem, az a csapat győzött, aki jobban akarta a sikert ezen a reggeli órán. Nehéz volt felpörögnie a csapatnak, de szerencsére minden játékosom átérezte a súlyát a találkozónak, így egy szenzációs kezdést produkálva végig kézben tartva a mérkőzést tudtunk győzni! Gratulálok játékosaimnak az évhez, köszönöm nekik és teljes stábomnak a kiváló munkát itt és a Nyíregyházi Sportcentrumban is!

Vármegyei szövetségek