2018/2019 - Naturtex-SZTE-Szedeák - DEAC 51-81
26
Apr
2019
2018/2019 - Naturtex-SZTE-Szedeák - DEAC 51-81
2019. április 26.  |  18:00
A B csoport két elődöntőse csapott össze egymással pénteken kora délután.

Az első 15 percben jó mérkőzést láthattak a nézők, az ezúttal is Kerpel-Fronius Gáspár által vezetett Szedeák vezetett is ebben a periódusban, ám ezt követően elfáradt a Tisza-parti alakulat. A hajdúságiak a félidőre fordítottak, a második félidőben pedig egyértelműen uralták a meccset, végül kerek 30 ponttal győztek.

Az eldőlt ezzel, hogy a Szedeák végzett a B csoport második helyén, így holnap a két Tisza-parti együttes csap össze a döntőbe kerülésért, a Szeged a Szolnokkal játszik. A csoportgyőztes DEAC azt várja, hogy ki szerzi meg a másik kvartett második helyét.

Kiss Zsolt (Naturtex-SZTE-Szedeák): Gratulálok a Debrecennek, megérdemelten nyertek! 15 percig jól játszottunk, vezettünk, de utána sajnos elfáradtunk. A második félidőben igyekeztem pihentetni a játékosokat, amennyire tudtam.

Kovács Adrián (DEAC): Jó érzés volt látni, hogy újra csapatként tudtunk eredményesek lenni. Egytől-egyig mindenki keményen hajtott, és akarta ezt a győzelmet. Köszönjük a szurkolást, a sok-sok üzenetet és a pozitiv energiát! Külön szeretném megköszönni Boldizsár Ferának a felbecsülhetetlen értékű munkáját, amit a srácokkal végez!

Vármegyei szövetségek