2018/2019 - Budapesti Honvéd SE - Naturtex-SZTE-Szedeák 74-76
25
Apr
2019
2018/2019 - Budapesti Honvéd SE - Naturtex-SZTE-Szedeák 74-76
2019. április 25.  |  23:30
Mindkét csapatot lelkes szurkoló tábor kísérte Szolnokra. Hatalmas lendülettel, küzdéssel indult a mérkőzés, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második negyed elején meglépett a Szeged, kialakult egy 12 pontos különbség, ami a félidőre 16-ra nőtt.

A harmadik negyed hatalmas csatát hozott a megújult erővel vissza tért csapatok között - közben a Honvéd folyamatosan csökkentette hátrányát. A negyedik negyed második percében már csak 1 pont volt a Szeged előnye. Továbbra is igazi férfias küzdelmet láthattunk a pályán, hatalmas izgalmakkal. Az idegek és pontok harcát végül a Szedeák bírta jobban, és nyerte meg a mérkőzést.

Puskás Artúr (Budapesti Honvéd SE): Gratulálok a Szegednek a győzelemhez, megdolgoztak érte! Azt gondolom, hogy ez a gratuláció kijár a csapatomnak is, hiszen egy egészen mély gödörből rángattuk ki magunkat. Képesek voltunk meccset csinálni totálisan vesztes helyzetből, és egy sokáig emlékezetes végjátékot kiharcolni.

Kiss Zsolt (Naturtex-SZTE-Szedeák): Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk. Olyan találkozót láthattunk, ami ritkaság. Volt egy mély gödör, amikor a Honvéd nagyszerűen játszott, és átrohant rajtunk, de szerencsére az utolsó negyedben fel tudtunk állni a padlóról, és nagyon feszült végjátékban javítottunk.

Vármegyei szövetségek