Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa: Az elődöntők következnek
15
Feb
2019
Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa: Az elődöntők következnek
2019. február 15.  |  09:50
Pénteken délelőtt, a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa elődöntőit megelőzően veszi kezdetét a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője.

 

Az első párban a másodosztály erősebb, piros csoportjának veretlen listavezetője, a Veszprém csap össze a zöld csoport második helyén álló Bajával. A bajai gárda főpróbája nem sikerült, a hét elején bajnokin kikaptak Újpesten, de nyilván úgy vannak vele a Sugovica partján, hogy ha a főpróba sikertelen volt, majd jó lesz az előadás - az biztos, hogy lelki teher, nyomás nélkül léphetnek pályára a Veszprém ellen Pongó Martinék.

A két csapat közelmúltjában van valami közös: a Baja saját pályáján a Hepp-kupa negyedöntőben 70-62-e verte a BKG Príma SE együttesét, s éppen ennek a csapatnak az otthonában aratott a múlt hét végén nehezen kivívott 88-79-es győzelmet a Veszprém.

 

Ami a másik, Honvéd-Nyíregyháza elődöntőt illeti, itt a piros csoport 5. helyén álló szabolcsi gárda csap össze a közvetlenül mögötte tanyázó Puskás-legénységgel. A két gárda már letudta mindkét egymás elleni bajnokiját az alapszakaszban, s mindkétszer a nyíregyháziak örülhettek. Hepp-kupa négyes döntő-tapasztalat tekintetében is jobban áll a sorozat végjátékába rendszerint eljutó Kék Cápák csapata, hiszen a régi idők nagy bajnoka, a Honvéd most először jutott be ezen kupa legjobb négy csapata közé. Ezzel együtt, ha már ott van, nyilván megpróbált mindent elkövetni, hogy ne az elődöntő legyen a végállomás…

 

 

A pénteki elődöntők programja:

 

10.30: Bajai Bácska FKE - HOYA Pannon Egyetem Veszprém - élő közvetítés ide kattintva tekinthető meg

13.00: Budapesti Honvéd SE - Nyíregyháza Blue Sharks - élő közvetítés ide kattintva tekinthető meg


A szombati helyosztók programja:


9.30: Bronzmérkőzés

12.00: Döntő

 

Az esemény honlapja ide kattintva érhető el

Vármegyei szövetségek