Kecskemét: évadnyitó és streetball
05
Sep
2018
Kecskemét: évadnyitó és streetball
2018. szeptember 5.  |  10:10
Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően a szeptember elején rendezendő kecskeméti OTP Junior adidas streetball rendezvény egyben a helyi Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia évadnyitója is lesz.

A szombati rendezvényre az akadémia új edzőcsarnokában, illetve az az előtti parkolóban kerül sor. Ahogy az előző években, a szervezők remélik, a helyi utánpótlás tagjai idén is szép számmal képviseltetik majd magukat a felállítandó 10 pálya valamelyikén, összekötve az évadnyitó ünnepséget egy kis játékkal.

Jelenleg a Kecskeméten készülő helyi élvonalbeli férfi együttes, a KTE csapata mellett a felnőtt férfi válogatott is a városban edzőtáborozik, úgyhogy elképzelhető, hogy sztárvendégei is lesznek a rendezvénynek, amelyen természetesen a program szerves részét képezik a hagyományos ügyességi viadalok.

A kecskeméti streetball az utolsó előtti lehetőség a különböző kategóriákban bejutni a szeptember végi országos döntőkbe. Már eddig is szép számú csapat nevezett, de még csütörtökön éjfélig lehet jelentkezni, nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.


Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook 

Vármegyei szövetségek