Emlékezetes streetball-jubileum Körmenden
13
Aug
2018
Emlékezetes streetball-jubileum Körmenden
2018. augusztus 13.  |  09:45
Remek hangulatú, változatos, sokszínű programokkal színesített gálával ünnepelte szombaton 25. rendezvényét a streetball a Körmenden.

Bár a rendezvényt megelőző éjszakán, hajnalban vihar és eső söpört végig Körmenden, szerencsére a rendezvény idejére ez elvonult. A jubileumi streetball felhős időben kezdődött, s kánikulában ért véget.

A különböző kategóriákban összesen 70 csapat versengett, köztük volt 8 speciális olimpiai együttes. A hagyományos ügyességi versenyek mellett egy támogató jóvoltából rendeztek egy plusz viadalt is, amelynek a fődíja egy 500 000 forintos ülőgarnitúra volt.

A kísérő programok közül a talán legnagyobb sikert a Legendák Tornája aratta, amelyben jó néhány korábbi körmendi, zalaegerszegi és honvédos kiválóság lépett pályára, valamint a körmendi polgármester is, Bebes István. Bár nem az eredmény volt a lényeg, a történeti hűség kedvéért megemlítjük: a tornát a Honvéd II. csapata nyerte.

Nagy siker volt a Sub Bass Monster koncert is, s a Face Team akrobatikus bemutatója ismét lenyűgözte a publikumot. Mindent egybevetve egy remek hangulatú rendezvénnyel jubilált Körmenden a streetball.

A sorozat következő rendezvényére Kecskeméten kerül sor szeptember 8-án, nevezni 6-án éjfélig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.


Fotó - bmsextra.hu 

Vármegyei szövetségek