Körmend jubilál - legendák a pályán
08
Aug
2018
Körmend jubilál - legendák a pályán
2018. augusztus 8.  |  19:05
Bő negyed százada a Városligetben rendezték az első streetball-t. Az azóta egyre növekvő, s országszerte jelentős népszerűségre szert tevő sorozathoz a második évben már csatlakozott Körmend. A kosárlabdázás ezen vasi fellegvárában azóta nyaranta folyamatosan van streetball, így idén jubilál: a szombati lesz a 25. rendezvény a városban.

A szombati, jubileumi körmendi OTP-Junior adidas streetball az utóbbi években jól "bejáratott" helyszínen, a Szabadság téren zajlik. A szervezők a jeles alkalomra való tekintettel próbálnak egy emlékezetes streetball-t összehozni. A nevezések már érkeznek szép számmal. A városban méltán népszerű a kosárlabda, de a helyi erők mellett más, közeli kosaras fellegvárakból, Zalaegerszegről és Szombathelyről is mennek a rendezvényre csapatok, sőt a jubileumi körmendi streetball osztrák résztvevők jóvoltából nemzetközi rendezvény lesz.

A megszokott kiegészítő programok, az ügyességi viadalok mellett ezúttal egy Sub Bass Monster koncert is színesíti a programot, ám ami igazi csemegének ígérkezik, az a centerpályán a Legendák Tornája lesz. A korábbi helyi kiválóságok, Németh István, Érsek István, Trummer Rudolf és Szájer József mellett a zalaegerszegieket többek között Kis Attila és Gáll Tamás, a Honvédot pedig Judik Béla és Farkas Attila képviseli majd.


Fotó - streetballnet.hu 

Vármegyei szövetségek