3x3 Masters tornagyőztes csapat tagja volt Ivosev Tamás
07
Aug
2018
3x3 Masters tornagyőztes csapat tagja volt Ivosev Tamás
2018. augusztus 7.  |  15:32
A Novi Sad Al Wahda csapata nyerte a 3x3 Prague Masterst, a 3x3 World Tour harmadik állomását, amelyet augusztus 4-5 között rendeztek a cseh fővárosban – ez volt az első olyan WT-torna, ahol Tomislav Ivosev is pályára lépett a Novi Sad színeiben.

A Dusan Bulut – Marko Savic – Dejan Majstorovic – Ivosev Tamás négyes egyedülálló sikert könyvelt el azzal, hogy a sorozat történetében először a selejtezőkből indulva küzdötte fel magát az aranyéremig – az együttes 14. World Tour elsősége ez, amely messze a legtöbb a mezőnyben.

A döntőben a fiatal, mindössze 23 év átlagéletkorú orosz Gagarin várt Ivosevékre, de az egész tornán remekül teljesítő Novi Sad együttesének nem okozott gondot a finálé, 21-12-re győztek. A torna MVP-jének azt a Dusan Bulutot választották a szervezők, aki egymaga annyi pontot szórt a döntőben (12), mint a Gagarin játékosai összesen – nyolcadik MVP-trófeáját vihette már haza Bulut.

 

Ivosev Tamás legszebb megmozdulásairól a Hunbasket YouTube csatornája készített összeállítást, amelyet az alábbi linken tekinthetnek meg:

 

https://youtu.be/sEfhVnP2lgY

Vármegyei szövetségek