Veszprémben újra hódított a streetball
16
Jun
2018
Veszprémben újra hódított a streetball
2018. június 16.  |  20:00
Ma Veszprémben került sor az idei Adidas OTP Juinor streetball sorozat harmadik rendezvényére, összesen félszáz csapat részvételével.

A rendezvény verőfényes napsütésben indult. Bár később kissé befelhősödött az égbolt, eső nem esett, ideális, 25 fok körüli hőmérséklet mellett zajlott a rendezvény, amelyre Szlovákiából is érkezett csapat.

A legnépesebb a +23-as felnőtt férfi mezőny volt, s e kategóriában sok kiélezett, szoros, izgalmas mérkőzést láthattak a nézők.

A szervezők 8 pályát - köztük a centerpályát - építettek, a rendezvény üde színfoltja volt az a VIP-mérkőzés, amelyen a helyi együttes, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém edzője és ügyvezetője, Mérész Csaba és Naményi Miklós fémjelezte együttes ellen pályára lépett az Újpest labdarúgócsapatának veszprémi származású, gólerős középcsatára, Novothny Soma.

A  színvonalas zsákolóversenyt az NB I B zöld csoportját vetetlenül nyerő Szigetszentmiklós kosarasa, Debreceni Gergő nyerte.

A jó hangulatú, színvonalas veszprémi rendezvényt az oroszlányi követi majd két hét múlva, június 30-án. Erre nevezni 28-án, csütörtökön éjfélig lehet.


Foto - Streetball Challenge Hungary facebook 

Vármegyei szövetségek