9:40-től élőben követhető a Magyarország – Kína 3x3-as negyeddöntő!
12
Jun
2018
9:40-től élőben követhető a Magyarország – Kína 3x3-as negyeddöntő!
2018. június 12.  |  05:27
A torna legnehezebb csoportjából sikerült továbblépnie a magyar 3x3-as női válogatottnak a manilai világbajnokságon. Károlyi Andrea csapata 3-1-es mérleggel abszolválta a D csoport küzdelmeit, ahol a németeket (16-13), a hollandokat (20-14) és a házigazda Fülöp-szigeteket (18-15) legyőzték a hölgyek, Spanyolországtól azonban 14-19-es vereséget szenvedtek. Mivel a hollandok nyertek a spanyolok ellen, így körbeverés alakult ki a három azonos mutatóval végző csapat között, ebből a mieink a második helyen jöttek ki - köszönhetően több dobott pontjuknak -, Hollandia pedig búcsúzott a további küzdelmektől.

A folytatásban sem épp egyszerű ellenfelet kapott a friss Skills Competition-győztes Theodoreán Alexandrát is soraiban tudó magyar csapat, hiszen a B csoportot veretlenül nyerő Kína lesz a következő akadály. Bár a teljes képhez hozzátartozik, hogy egy meccset 1 ponttal, kettőt pedig 2 egységgel nyertek csak az ázsiaiak, ez ne tévesszen meg senkit, masszív centerrel, és két remekül dobó mezőnyjátékossal rendelkeznek.

Továbbjutás esetén az USA - Olaszország párharc győztese várna Bozókiékra. 

A magyar idő szerint 9:40-kor kezdődő mérkőzésről természetesen lesz élőképes stream a FIBA 3x3 YouTube-csatornáján, amely az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=ncRV9C7C-WQ&feature=youtu.be

A világbajnokság hivatalos oldala pedig az alábbi linken tekinthető meg:

http://www.fiba.basketball/3x3WC/2018

Hajrá, lányok!

Vármegyei szövetségek