Változó beléptetés – Fontos tudnivalók a kupa szombati napjáról!
17
Feb
2018
Változó beléptetés – Fontos tudnivalók a kupa szombati napjáról!
2018. február 17.  |  09:05
Módosul némileg a beléptetés a Tippmix Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa, és a Hepp Kupa szombati elődöntőire. Fontos tudnivaló, hogy a Hepp Kupa mérkőzései ingyenesek, ám a két elődöntő után a rendezők kiürítik a csarnokot, s a Magyar Kupa mérkőzéseire érvényes jegyek birtokban lehet ismételten belépni.

Szurkolói bejáratok:

1. bejárat: A Hepp Kupán itt léphetnek be a Salgótarján és a PVSK szurkolói. A Magyar Kupa elődöntőin ez lesz a Szolnoki Olaj KK szurkolóinak a bejárata, illetve azoknak a semleges szurkolóknak, akiknek ide szól a jegyük.

2. bejárat (Főbejárat): Itt léphetnek be a Falco szurkolói, valamint azok a semleges szurkolók, akiknek oda szól a jegyük.

3. bejárat: A Hepp Kupán itt léphetnek be az Oroszlány és a Nyíregyháza szurkolói, a Magyar Kupára pedig Alba Fehérvár és a Paks drukkerei, illetve azok a semleges szurkolók, akiknek oda szól a jegyük.

A Főnix csarnok pénztárai (főbejárati, média bejárati) délután 14 órától tartanak nyitva. A szolnoki bejárati oldalon szintén lesz jegyértékesítés a Magyar Kupa elődöntőire.

Vármegyei szövetségek