Kerekesszékes bajnokság
30
Nov
2017
Kerekesszékes bajnokság
2017. november 30.  |  05:03

Vasárnap ismét a Novomatic Aréna adott otthont a kerekesszékes kosárlabdázóknak, ahol a második fordulóban három csapat játszott. A nyitómérkőzésen a Soproni Sólymok a Soproni Tigrisekkel néztek farkasszemet, itt a jóval esélyesebb Tigrisek hozták is a papírformát és magabiztos győzelmet szereztek.

A folytatásban a Sólymok kaptak pihenőt, közben a Tigrisek a DVTK Miskolccal is megmérkőztek. A játék képe hasonlóan alakult, már néhány perc után egyértelművé váltak az erőviszonyok. A harmadik negyedben még egy lapáttal rátettek a soproniak, volt, hogy percekig nem tudtak a vendégek átmenni a félpályán, újabb könnyed győzelem lett a vége.

Zárásként a Soproni Sólymok is kiálltak a miskolciak ellen. Egy darabig nagy csatára késztették egymást a felek, de koncentrált, jó csapatmunkával apránként a Sólymok is elléptek a piros mezesektől, és így ők 44-30-as győzelmet ünnepelhettek.

A soproni fordulóban tehát két győzelemmel a Soproni Tigrisek szerepeltek a legjobban, majd a Soproni Sólymok egy győzelemmel, és a DVTK Miskolc bánkódhatott, hiszen két vereséget gyűjtött be. A tavalyi bajnok Törekvés SE ezúttal szabadnapos volt.

Forrás: mindenamisopron.hu 

 

Vármegyei szövetségek