11
Mar
2008
Utánpótlás bajnokságok hírei
2008. március 11.  |  14:50
Utánpótlás bajnokságok hírei – a hétvégén történt 

Elkezdõdött a Kadett Bajnokságokban az Elõdöntõ-szakasz; a fiúk és a lányok is 4-4 tornával kezdték a küzdelmeket.

A fiú AA csoportban a Debreceni SC-SI, az AB csoportban pedig a Bajai Bácska FKE is három gyõzelemmel az elsõ helyrõl várja a folytatást. A BC és a BD csoportban egyetlen csapatnak sem sikerült vereség nélkül zárni a tornát, még bármelyikük elérheti a döntõért való játék jogát.

A lányoknál a felsõ nyolcban a MiZo Pécs 2010 PVSK és a Vasas Csata kezdte hiba nélkül az elõdöntõ szakaszt. Az alsó nyolcasban a BEAC Újbuda és a BSE csapata tett nagy lépést a csoportelsõség megszerzésére. 

A gyermek korosztályban a lányoknál is befejezõdött az Alapszakasz. A Vasas Csata, a Miskolci Sportiskola SC, az Atomerõmû KSC Szekszárd és a Soproni Darazsak csapata már a döntõbe jutott, így õk négyen Pasaréten, egy minõsítõ tornán fogják összemérni erejüket.További 16 csapat négy középdöntõ csoportban fog megküzdeni a döntõ másik nyolc helyéért. 

A héten a leány serdülõ csapatok középdöntõ tornái, valamint a fiú serdülõ csapatok selejtezõ tornái kerülnek megrendezésre. Több információért látogassa az MKOSZ honlapjának utánpótlás oldalát a www.hunbasket.hu/at/index.htm címen. 

Vármegyei szövetségek